Gyógyszer

Tisztelt Cím! ACC 200-as granulátumot kezdtem szedni a mai napon száraz, fulladásos köhögésre. Sajnos a bevétel után vettem észre, hogy terhesség, szoptatás alatt nem ajánlják. Kisbabát szeretnénk, hétfőn lesz peteérésem. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből a gyógyszer, egy esetleges teherbeesés esetén lehet-e emiatt baja a magzatnak. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza ACC témában

Kedves Kérdező!

Semmilyen probléma nem lesz így a használt gyógyszerrel, nyugodtan próbálkozzanak.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. március 26., 13:58; Megválaszolva: 2015. április 06., 20:53
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Pecsételő vérzés
Laborlelet kiértékelés
Lehetek terhes?
Meddőségi problémák
Gyermekvállalás