Clostilbegyt tabletta szedése

Tisztelt Doktor Úr! Három hónapon keresztül szedtem az 50 mg-os Clostilbegyt tablettából napi kettőt, 5 napos kúrákban. Mivel most sem sikerült teherbe esnem a nőgyógyászom a következő hónapra napi 4 szemet írt fel, 5 napra. Nem kellene e a negyedik adag előtt egy 3 hónapos szünetet tartani, ahogy a betegtájékoztató írta? Illetve van egy 1, 2 cm-es pajzsmirigy göböm (1 évvel ezelőtt a pajzsmirigy vizsgálatkor a T3, T4 szintem rendben volt) . Nem kellett volna előzetes vizsgálatokat végezni mielőtt ezt a hormonkúrát felírja a nőgyógyászom? Előre is köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza clostylbegyt témában

Kedves Kérdező!

Tekintettel életkorára lehetőség szerint olyan intézetben - meddőségi centrumban - javasolt kivizsgálásra jelentkeznie ahol komplexen kivizsgálják és érdemi tanácsokkal vagy terápiával látják el. A pajzsmirígy kontroll mindenképp szükséges, a clostylbegyt terápiát tovább nem javaslom.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. március 02., 18:19; Megválaszolva: 2015. március 04., 16:44
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Peteérés serkentése
Tisztelt Dokor Úr/Hölgy! 6 hónapja természetes úton szültem egy kisfiút. Nagyon hamar megfogant. A terhesség alatt a vérvételkor kiderült, hogy...
Vetélés utáni vizsgálatok
Kedves Doktor úr, 27 éves vagyok, a férjemmel a nyáron vágtunk bele a gyermekvállalásba, nagy örömünkre elsőre jött a baba, de sajnos az...
Pecsételő vérzés
Seprűvénák gyerektervezés elött
Tisztelt Doktornő! A segítségét szeretném kérni! Seprüvénák vannak a lábaimon, a bal labszáramon lévők érintésre fájdalmasak. A...
Laborlelet kiértékelés