meddőség

6 éve próbálunk teherbe esni a férjemmel. A menstruációs vérzésem mennyisége nagyon kevés évek óta, a meddőségem kivizsgálása miatt rengeteg kötelező szűrésen túlvagyok minden leletem negatív. Rendszeresen járok rákszűrésre szintén negatív. Most vagyok túl a HSG vizsgálaton és a doktor úr azt mondta minden rendben az átjárhatósággal, de amikor elkezdte a beavatkozást akkor véreztem (ami nagyon fájt, azt hittem az elején nem kellene, a rákszűrés élményimből kiindulva) ezért elküld további vizsgálatokra mikroszkóposokra. Kérdeztem, hogy miért és lehet-e valamit ezzel kezdeni, de nem adott semmit konkrét választ. Azt mondta ez lehet normális is, de.....nem fejezte be a válaszadást. Mit gondol mit lehet sejteni ebből? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza HSG vizsgálat témában

Kedves Kérdező!

Azt sajnos nem tudom, hogy milyen "mikroszkópos" vizsgálatra gondolt a kolléga. Az viszont biztosan javasolt, hogy meddőségi centrumban lenne szükséges folytatni a vizsgálatokat. 6 év sikertelen próbálkozás után, kell, hogy legyen valami oki tényező a háttérben.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. február 24., 17:17; Megválaszolva: 2015. március 02., 08:52
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Babavárás lehetséges-e?
Összeférhetettlenség
Fogamzásgátló tabletta után
Petevezető helyre állító műtét!
Babatervezés