Babatervezés

Tisztelt Dr.Úr! 32éves, 1gyermekes anyuka vagyok.Párommal kb.2 éve tervezünk kisbabát, eddig sikertelenül. A ciklusom elég változó, 24-25-28naposak. Menszeszem előtt már 4-5 nappal barnázok. Most azt hittem sikerült, mert ovu.környékén (ami 26napos ciklus esetén a ciklus 10-14-ig napját jelenti, ekkor nyúlós folyásom volt, azért gondolom) többször is voltunk együtt férjemmel. Majd a 19.ciklusnapon 2 csepp vér jött belőlem, s egy kis sötétbarnás, nyúlós váladék, s szúrkált a hasam. Azt hittem beágyazódás, de ma vagyok a ciklus 24 napján, s tegnap óta barna folyásom van, ez tegnap világos és kevés mennyiségű, ma sötétszínű, nagy mennyiségű barnázás(a tisztasági betét kevés) jelentkezett (persze a 10es teszt negatív) .Érzem meg fog jönni, mert a hasam is görcsölget.Nem tudom mitől lehet ez. Minden menszesz előtt már 4-5 nappal ilyan barnázás jelentkezik, s a ciklusaim közepétől a melleim is nagyon érzékenyek, addig míg meg nem jön rendesen.Kb.fél éve jártam Nőgyógy-on, elmondtam a problémám, de az orvos szerint ez normális, s a vizsgálat során mindent rendben talált.De szerintem valami nincs rendben. Előző hónapban is kb. menszesz előtt 5 nappal gyermektenyérnyi sötétszínű véres váladék volt a WC papíron, majd barnázás menszeszig. Mit tegyek, nagyon szeretnék babát, de szerintem emiatt nem jön öszze.Kérem segítsen! Ez nagyon lehangol. Már arra is gondoltam, hogy a prolaktin szintem magas, s megkellene próbálnom az Agnucastont vagy valami mást mert többen azt írták, hogy helyreteszi a ciklust.Előre is nagyon megköszönöm a segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza meddőség témában

Kedves Kérdező!

Tekintettel arra, hogy 2 éve nem esik teherbe komplex meddőségi kivizsgálás javasolt.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. február 19., 18:56; Megválaszolva: 2015. február 23., 20:38
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Babavárás lehetséges-e?
Összeférhetettlenség
Fogamzásgátló tabletta után
Petevezető helyre állító műtét!
Babatervezés