Gyermek vállalással kapcsolatos kérdés

Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a következő lenne: Gyermek vállalás előtt állunk, és sajnos nem esem teherbe. Minden eredménye jó lett a páromnak, és nekem is. Nekem csináltak egy ellenanyagszűrést is, ami pozitív lett. Ez mitől lehetséges? Sajnos nem kaptam rá egyértelmű választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza ellenanyag témában

Kedves Kérdező!

Valószínűleg azért mert nem lehet rá válaszolni. Előzményben történt szülés, vértranszfúzió is okozhat ellenanyag termelést. Teherbeesés gátló hatása ennek nincs.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. február 16., 22:02; Megválaszolva: 2015. február 23., 19:59
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Direkt Coombs teszt
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! A+ a vércsoportom, ellenanyag szűrésem pozitív, direkt coombs teszt pozitív, enzim reaktív pán antitest mutatható ki....
Vetélés utáni vizsgálatok
Kedves Doktor úr, 27 éves vagyok, a férjemmel a nyáron vágtunk bele a gyermekvállalásba, nagy örömünkre elsőre jött a baba, de sajnos az...
Pecsételő vérzés
Seprűvénák gyerektervezés elött
Tisztelt Doktornő! A segítségét szeretném kérni! Seprüvénák vannak a lábaimon, a bal labszáramon lévők érintésre fájdalmasak. A...
Laborlelet kiértékelés