Várandósság

Tisztelt Dr Úr/Nő! A párommal babát tervezünk. Ebben a hónapban 18-án kellett volna megjönnie. Minden hónapban ekkor szokott megjönni. Most nem jött meg. 19-én együtt voltam a párommal, és 20-21-én barnás folyásom volt. 22 reggel akartam tesztet csinálni, de reggelre megjött. Ez azonban kevesebb és fájdalommentes volt nem úgy, mint a megszokott, bár rózsaszínes pirosas utolsó nap barnás. Tehát ez a vérzés vasárnapig tartott. Hétfőn nem volt csak 1-2 csepp. Kedden elmentem orvoshoz de uh-n nem tudott megvizsgalni, mert már nem volt a rendelőben a gép. Tapintásos módszerrel vizsgált és a papíromra azt írta hogy rendes nagy uterus. Ez tudom hogy egészséges diagnózis a méh állapotára, de utalhat terhességre? Valamint ma reggel (2015.01.28) megcsináltam a tesztet mert nem hagyott nyugodni, és egy nagyon nagyon halvány csík megjelent rajta. A problémám az hogy szerintem túl közel van a kontroll csíkhoz. Kb alatta 0, 5-1 cmrel. Hihetek a tesztnek? Mindenképpen csinálni fogok mégegyet, csak tudni szeretném hogy a kontroll vonalhoz képest mennyivel helyezkedhet el a tesztcsík? Hcg line tesztkazettát használtam és a vizsgált mező egyik végén a c a másikon a t helyezkeik el. Bocsánat a sok buta kérdésekért, csak mivel nagyon kíváncsi vagyok és kétségbeesett (korábban volt egy cisztam) muszáj volt szakértőtől megkérdeznem. Nagyon szépen köszönöm válaszát és türelmét. Szeretettel Üdvözlöm: Kinga

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza terhességi teszt témában

Kedves Kinga!

A vizsgálati lelet alapján nem lehet következtetést levonni, ultrahangot kellene nézni. A tesztek csalhatnak, főleg a "halvány" eredmények a bizonytalanok. Szóval ismételt nőgyógyászati komplett vizsgálat lenne az ideális.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. január 28., 19:06; Megválaszolva: 2015. január 31., 14:15
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Teherbeesés
Tisztelt Doktornő! 2014ben 3. Gyermekem születése után (mind a három császármetszés) elköttettem magam. Arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges e...
Van még esélyünk babatervezésre?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 43 éves vagyok,párommal nagyon szeretnénk babát ,csináltattam vizsgálatokat ebben a tekintetben,hogy még van e...
Gyermektervezés
Tisztelt Doktor úr! Szeretnék érdeklődni, mint jövőbeli apuka: December 30 vagy 31 fogant a babánk. December hónapban sajnos 3 esetben is...
Hormonlabor, cukor/inzulinterheles...
Tisztelt Doktor Úr! Babát szeretnénk... A nőgyógyász csak 2 hét múlva fogad, de szeretnék hamarabb választ kapni arra, hogy a hormonlabor és...
Lelet értelmezés - kérdés