punkció után

Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem az lenne, hogy punkció után 9 nappal lehet-e "spontán" teherbe esni? Nem volt transzferem, mert hiperstimuláció lépett fel a leszívást követően. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza Ohss témában

Kedves Kérdező!

Nagyon elvileg elképzelhető minimális eséllyel. Nézzen legyen kedves egy terhességi tesztet.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. december 06., 10:08; Megválaszolva: 2014. december 14., 20:34
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Teherbeesés
Tisztelt Doktornő! 2014ben 3. Gyermekem születése után (mind a három császármetszés) elköttettem magam. Arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges e...
Van még esélyünk babatervezésre?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 43 éves vagyok,párommal nagyon szeretnénk babát ,csináltattam vizsgálatokat ebben a tekintetben,hogy még van e...
Gyermektervezés
Tisztelt Doktor úr! Szeretnék érdeklődni, mint jövőbeli apuka: December 30 vagy 31 fogant a babánk. December hónapban sajnos 3 esetben is...
Hormonlabor, cukor/inzulinterheles...
Tisztelt Doktor Úr! Babát szeretnénk... A nőgyógyász csak 2 hét múlva fogad, de szeretnék hamarabb választ kapni arra, hogy a hormonlabor és...
Lelet értelmezés - kérdés