fogantatás

Üdvözlöm, Szeptemberben a 15-én kezdődő héten lesz a peteérésem, és (nőgyógyásszal egyeztetve) férjemmel úgy határoztunk, belekezdünk a babaprojektbe. Viszont október 2-án repülünk Rómába, egy hétre. Kérdésem, hogy ha feltételezhetően (! ) szeptemberben megfogan a pici, akkor az egy hét múlva esedékes repülés illetve a visszafelé út, ami már kb a 3.hét lenne a fogantatástól, mennyire káros az embrióra? Ugyebár akkor mi még nem is fogjuk tudni. Nem szeretnénk ha azért menne el a baba mert repülök. Annyi mindennel riogatnak. Köszönöm, A.

Dr. Tekse István válasza repülés témában

Kedves A.!

Az esetlegesen létrejövő terhességre semmilyen káros hatással nincs a tervezett út.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. július 21., 10:07 ;Megválaszolva: 2014. július 25., 16:24
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Progeszteron hiàny?
Tisztelt Doktor úr! Hónapok óta menstruáció előtt egy héttel barna folyásom van. A 21.napi hormon véreredményem alapján minden rendben. Csatolva...
Laborértékek
Tisztelt Doktornő, Tüneteim ok nélküli idegesség, ingerlékenység, fokozott izzadás arcon. Laborértékeim a következők:...
Mikor lehet nézetni a prolaktint es...
Szeretném kérdezni hogy a prolaktin szintjet csak a ciklus 3. Napjan lehet nezetni vagy a hónap bármelik napján is? Illetve multkor magas lett a prolaktin...
Habab vizsgálati eredmény...
Kedves Doktorno, segítséget szeretnék kérni a habab vizsgálat eredményeim ertelmezeseben. A leletet csatoltam. Rövid kortortenet: párommal 2019 óta...
Hormonlelet
Tisztelt Dr Úr! 29 éves, normál testsúlyú, nem dohányzó nő vagyok és lassan aktuális volna párommal a gyermekvállalás, ezért elmentem egy...