teherbeesés

Kedves Doktor Úr! A következő a problémám: 24 éves vagyok, már kb. 2, 5 év nem szedek fogamzásgátló tablettát. Amikor abbahagytam a szedést, akkor jelentkezett a menstruációmat megelőző barnás folyás. ez van, hogy 1-2 nap, de van, hogy 1, 5 hét, változó. voltam nőgyógyásznál, többször is elmondtam a problémámat. ő azt mondta, hogy valószínűleg hormonzavar lehet, de ez "normális" jelenség. Most a férjemmel kisbabát szeretnénk és az érdekelne, hogy van e ennek valamilyen hatása a teherbeesésre, terhességre, a magzatra? Kell e előtte valamilyen gyógyszeres kezelés vagy sem? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a gyermektervezés témában

Kedves Kérdező! Természetesen ha a háttérben nem megfelelő peteérés áll akkor nehezített lesz a teherbeesés. Ismételt nőgyógyászati és endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. június 14., 09:33; Megválaszolva: 2014. június 14., 13:21
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés