Lombikra készülve

Üdvözlöm! Lombik programra készülünk sajnos 7 éve próbálkozunk a párommal eddig sajnos sikertelenül PCOS és inzulin rezisztenciám van.6 inszemináció után lombikra várunk. Most az a problémám hogy a menstruáció 3.napi vérvétel eredménye alapján a Prolaktin szintem és az inzulinem magas. Azt szeretném kérdezni öntől hogy, érdemes -e így belevágni a lombik programba lehet-e így is sikeres? Köszönöm válaszát! Klaudia

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a lombik program témában

Kedves Klaudia! Véleményem szerint akkor érdemes indítani a lombik programot amikor minden érték a normális tartományban van, tehát ezt is korrigálni kellene. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. május 13., 00:14; Megválaszolva: 2014. május 15., 11:14
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés