• Felfázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Február hónapban, az iskolánkban egy farsangi ünnepség keretein belül igencsak hiányos jelmezt viseltem, félreértést elkerülendően kiemelem kétrészes dzungel ruha volt rajtam és a derekam teljesen fedetlen volt.Egész nap az iskolában tartózkodtam viszont az ablakok mindenütt nyitva voltak, másnapra virradóan rossz közérzettel keltem fel, (fej illetve torokfájás, szédülés, hőemelkedés, végtag fájdalom, ), illetve a derekam azon belül a hátam alsó része is fájt. Ezek után körülbelül három négy napig feküdtem ágyban, a háti fájdalom már azokban a napokban elmúlt és azóta se jelentkezett(és semmilyen más tünet sem). Előfordulhat hogy a derekam megfázása következtében problémáim akadhatnak majd a gyermekvállalás terén? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Tekse István válasza a megfázás témában

        Kedves Kérdező! Nyugodjon meg a leírt enyhe betegség nem fogja befolyásolni a jővendőbeli terhességét. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2014. május 06., 21:40; Megválaszolva: 2014. május 10., 19:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: