meddőség kezelése

Progeszteron szintem alacsony és menzeszem sem rendszeres, ezért orvosom hormon szubsztitucios kezelést javasolt Milligesttel(menzesz meghozásra), majd Clostibegyt tabletta szedésével peteérés elősegítést.Kérdésem az lenne, hogy a fogamzásgátló szedése miért kell illetve jó választás-e abban az esetben ha terhességet szeretnénk elérni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a gyermektervezés témában

Kedves Kérdező! Mindenek előtt diagnosztizálni kellene, hogy mi az oka a nem megfelelő peteérésnek. Nőgyógyászati majd endokrinológiai kivizsgálás javasolt. A leírt terápiától szerényebb siker várható. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. május 05., 22:19; Megválaszolva: 2014. május 08., 18:16
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés