Hormonzavar?

Több mint 11 év fogamzásgátlás után (10 év regulon, 1, 5 nuvoring) 2013. Novemberében úgy döntöttem leállok a védekezéssel, mert férjemmel kisbabát szeretnénk. Ezek után kb 2 hónapig pecsételgettem, majd egy orvos vérvizsgálat nélkül clostilbegytet írt fel, egy időre elmúltak a panaszok, de most újra előjött, újra clostillbegytet kaptam, most ismét nincs pecsételés. Ez a fogamzásgátló abbahagyása miatt van Önöks szerint és az alacsony ösztrogénszint okozza vagy más állhat a háttérben? Most jelentkeztem be endokrinológushoz. (Méhszájsebbet fagyasztottak nálam 1 éve) köszönöm válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a vérzészavar témában

Kedves Kérdező! Nem a fogamzásgátló okozza ilyenkor a panaszokat, hanem a közben megváltozott endokrin háttér. Az endokrinológus segítségével a részletek kivizsgálásra kerülnek. Üdvözlettel: Dr.Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. április 24., 20:51; Megválaszolva: 2014. április 28., 12:40
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés