Terhesség

Tisztelt Doktor Úr/Nő Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a párommal babát szeretnénk és próbálkozunk is az ovulációs számítási módszerrel. Március 22.én volt menstruációm ugyanakkor most április 18-án volt mensesem de 5 nap helyett 2-3 napot volt és nem olyan nagy mennyiségben. Csináltam egy terhességi tesztet amely nem biztos hogy az utasításnak megfelelően sikerült. Hányingerem van a gyomorszájból kiindulva. Ugyanakkor 10 perces sétától kifulladok.Lehetek terhes? vagy biztos hogy nem lehetek? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a gyermektervezés témában

Kedves Kérdező! Ismételt terhességi teszt használatát javaslom, amennyiben bizonytalan, nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr.Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. április 24., 18:35; Megválaszolva: 2014. április 28., 12:39
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés