Babatervezés

Üdvözlöm! Kedden voltam ultrahangon (hüvelyi), amivel vizsgálták a tüszőket. A vizsgáló orvos nem is hívott vissza többször, volt egy elég nagy tüszőm (21 mm-es), ami mondta hogy pár órán belül reped. Aznap volt egy kis folyásom is, szúrt egy picit a hasam. Akkor este együtt is voltunk párommal, viszont az igazi "fájdalmat", meg folyást csak csütörtökön éreztem. Lehet hogy kedden megvolt az ovuláció, a tüszőrepedés, de csak később van folyás? előfordulhat, hogy a tüszőrepedés után érzem erőteljesen a szurkálást a hasamban? Ha megtörtént a megtermékenyülés, és a terhesség még nem derült ki, mennyire javasolja a tornázást, futást valamint a meleg vízben való fürdést.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a gyermektervezés témában

Kedves Kérdező! Az ovuláció megmondhatósága nem ennyire egzakt. A tünetei alapján kedd-csütörtök között rendben lezajlott az ovulációja. Terhességben is fontos a rendszeres - nem túlzásba vitt - testmozgás. Termálfürdő nem ajánlott, otthoni kádban meleg vízben fürödhet. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. április 04., 11:04; Megválaszolva: 2014. április 08., 12:31
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés