vérzészavar

32 éves vagyok, egy 4 fél és egy 2 éves kislány anyukája. Legelső terhességem missed ABval végződött. 2 éves kislányom még szopik naponta 2-3 alkalommal, mensesem a szülést követően 8 hónappal tért vissza. Korábban is bő vérzésem volt, azonban néhány hónapja időnként azt tapasztalom, hogy a vérzés 2-3 napján a legerősebb, ilyenkor gyakran alvadékos (akár szilványi mérettel), ezt követő napokban pedig pecsételő jellegűvé válik (össz. 6—7 napig tart). Korábban mindig megéreztem a peteérést, egyoldali szúró hasi fájdalom utalt rá. Az utóbbi hónapokban viszont ez elmaradt, csak a tojásfehérje szerű váladék van meg továbbra is. Szeretnénk még egy babát, pár hónapja próbálkozunk, de eddig nem sikerült (az előző három alkalommal hamar sikerült teherbe esnem). Ön szerint a tünetek alapján lehet-e valami eltérés, ami nehezíti a fogantatást? Előre is köszönöm segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a vérzészavar témában

Kedves Kérdező! Az alvadékos vérzés miatt nőgyógyászati vizsgálat célszerű és amennyiben az negatív akkor endokrinológiai kivizsgálás is. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. április 01., 14:37; Megválaszolva: 2014. április 04., 21:27
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés