• hepatitis elleni oltás és gyermektervezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A hepatitis oltást szeretném felvenni, de gyermeket tervezünk. Ha össze jönne 6 hónapon belül. Még egy oltást sem vettem fel és a vércsoportom is rh-d. Az oltás okozhat e valami gondot? Oltás után mennyit kell várni hogy ne okozzon problémát?

        Dr. Tekse István válasza a gyermektervezés témában

        Kedves Kérdező! A védőoltás inaktivált vírust tartalmaz, így elvileg nincs magzatkárosító hatása. Tekintettel arra, hogy lehet azért egyéb probléma minden vakcina beadása után, 3 hónapig inkább még várjanak a teherbeeséssel, miután megkapta. Üdvözlettel Dr. Tekse István


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2013. szeptember 14., 13:15; Megválaszolva: 2013. szeptember 17., 12:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: