• Gyermek labor eredménye

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr!Szeretném a kisfiam(3 éves) labor eredményének az értékeit,hogy meddig mondható jónak!A labor eredményei:-fehérvérsejt:21.69 10*9/L,neutrofil granulocita:71.9%,limfocita:22.2%,monocita:4.4%,eozinofil granulocita:0.8%,bazofil granulocita:0.7%,vörösvértest:4.78 10*12/L,hemoglobin:121.0 g/L,hematokrit:0.374L/L,átl.vvt térf.:782fL,vvt hemoglobin tart.:25.3 pg,vvt hemoglobin konc.:324.0 g/L,vvt térf.szórás:13.9%,trombocita:306.0 10*9/L,átl.trombocita térf.:10.4fL,vizelet fajsúly:1.024,vizelet pH:6,vizelet fehérje: NEG g/L,vizelet cukor:NORM mmol/L,vizelet aceton:2.5/poz.+mmol/L,vizelet urobilinogén:NORM umol/L,vizelet bilirubin:NEG umol/L,vizelet nitrit:NEG,vizelet hemoglobin:NEG/ul,vizelet leukocita:NEG/ul! Remélem kiolvashatóak az eredmények!KVárom válaszukat!Köszönöm

        Dr. Molnár Anna válasza a laboreredmény témában

        Kedves Kérdező! Gyermeke laboratóriumi eredményei közül az emelkedett fehérvérsejtszám érdemel említést, mely aktuálisan zajó fertőzésre utalhat!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 10., 17:48; Megválaszolva: 2011. június 11., 18:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés