Kislányom alsó ajka elkékül

Kislányomnál nyugalmi állapotban is tachikardiát figyeltek meg egy egyhetes kórházi kezelés alkalmával - mellékesen. Ezt és a túlzott folyadékfogyasztását megfigyelve diabetes insipidus gyanúval további vizsgálatokra küldtek, ami még hátravan. Viszont egy ideje fizikai terhelés- pl szaladgálás - alatt megfigyelhető, hogy azonnal liláskék színű lesz a szája kislányomnak, és köhög is egyet -kettőt utána. Egyébként sokszor álmos, bágyadt és sápadt. Vashiányt, vérszegénységet a labor nem mutatott. Köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza gyermekgyógyászat témában

Kedves Kérdező!

Ha részletes kardiológiai, pulmonológiai kivizsgálása nem volt még a kicsinek, akkor vigyék el, mert a szív illetve tüdő különböző betegségeinél előfordulhatnak az Ön által leírt tünetek.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2011. március 02., 14:55; Megválaszolva: 2011. március 05., 10:27
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Rövid,visszatérő fejfájás 2.
Nocutil használata
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?