Algopyrin túladgolás?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kislányom miatt aggódom! Influenzás volt, nagyon magas lázzal.Folyamatosan csillapítani kellett a lázát, de azt sajnos csak az Algopyrin vitte le. Attól tartok, tú l sokat kellett bevenni, és most aggódom, nehogy a túladagolás tünetei jelentkezzenek. Kislányom 10 éves, de csak 23 kg, illetve a betegség alatt fogyott 1-2kg-ot. Az Algoryrint öt napig szedte, egyszerre egy felet kapott. Volt, hogy négyóránként volt szükség a gyógyszerre.Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fájdalomcsillapító témában

Kedves Édesanya!

Amennyiben kislánya meggyógyult és tünetmentes, a bevett gyógyszer mellékhatása miatt ne aggódjon! Algopyrin túladagolás ritkán fordul elő, vérképeltéréssel találkozhatunk.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 19., 20:27; Megválaszolva: 2011. február 21., 20:29
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Gyerekkori szèklet visszatartàs
Tisztelt Doktor ùr! Kislányom 2.5 èves fèlig szobatiszta pisilni már szò nèlkūl megy a wc-re. Szèklet az a pelenkába törtènik mindìg szòl ,hogy...
Nurofen szirup fogzásra
További vizsgálatok?
Rövid,visszatérő fejfájás 2.
Nocutil használata