Aggódás

Tisztelt Dr-ok! A lányom hét éves és a köldökénél lévő nyirokcsomó 10-13mm látható ami a hasi ultrahang szerint lymphadenomegalia mely nem egyértelmüen kórjelző. a lányom már egy hónapja panaszkodik hasfájásra és egy este ez olyan görcsökkel járt ami álltal felhívtam a kórházat, hogy ügyeletet hívjak, mert olyan elviselhetetlen volt a fájdalma az ügyelet 3-órán belül ért volna ki így a görcsök megszünésére kérdeztem, hogy nem adhatok-e nospát és algópirint amire A VÁLASZ AZ VOLT.HOGY IGEN ÍGY ezt tettem és elmúlt a fájdalma. A doktornőjétől kértem egy teljes körü kivizsgálást és a vérénél két érték eltér amit alergiának mondanak, sajnos a hasi fájdalma mindennapos és kaptunk a gastroentoroliogiára is beutalót, de csak Májusban tudják fogadni, mit tegyek kérem segítsenek a férjem és az anyukám is daganatos és félek, hogy a lányom is az lessz, mert az én családom minden részről daganatban halt meg és így nem tudom, hogy mit csináljak ha fájdalmai vannak a lányomnak semmi gyógyszert nem írtak fel és Május az nem most lessz, kérem segítsenek.Köszönettel. Mészárosné Toldy Tímea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza hasi nyirokcsomó témában

Tisztelt Kérdező!

Vezessen étkezési naplót és jegyezze fel a panaszok idejét. Ebben az életkorban az ételallergia és a pszichés ok a legvalószínűbb. A daganat rendkívül ritka, ilyen irányú aggodalma alaptalan. A gastro-enterológiai szakvizsgálat fog közelebb vinni a megoldáshoz. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Nem szükséges gyógyszert adni, hiszen nem ismert még az ok. Amennyiben gyakori a panasz kérje az időpont előrehozását.

Kérdés: 2011. február 05., 17:24; Megválaszolva: 2011. február 07., 22:14
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
További vizsgálatok?
Rövid,visszatérő fejfájás 2.
Nocutil használata
Rövid,visszatérő fejfájás
Kevés fehérvérsejt