Hasmenés antibiotikum kúra alatt

Kedves Doktornő! Köszönöm a válaszát a Tüdőgyulladással kapcsolatban. Azt a tegnapi kérdésben nem említettem, hogy újra antibiotikumot kell adnom a fiamnak most Somamed a neve és mellette adok neki Normafloret is de ennek ellenére ma is 3-szor volt széklete de az állaga a tőle megszokott talán egy kicsit hígabb de nem olyan sok az étvágyával sincs gond... A kérdésem az lenne, hogy ha ilyen gyakran kap antibiotikumot mennyi ideig adjam neki a probiotikumot? Válaszát előre is köszönöm:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza probiotikum témában

Kedves Kérdező!

A probiotikumot nyugodtan adhatja hosszabb ideig akár 3-4 hétig is. A Normaflore-tól ebben az esetben talán hatékonyabb a Protexin Restore nevű készítmény napi 1x1 adagban kell adni.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2011. február 02., 21:21; Megválaszolva: 2011. február 06., 17:03
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Homályos látás és probiotikum
12 éves lányom néha homályosan lát, és szines köröket is.Ez mitől lehet. A másik kérdésem 5 éves fiammal probiotikumot szedetek, de nem igazán...
Antibiotikum csecsemőnek

Kedves doktor úr/nő! 3 hetes kisfiam vesetágulattal született. A húgyúti fertőzések elkerülése végett napi 1 ml Ospamoxot kell kapnia kb. 1...

Rövid,visszatérő fejfájás 2.
Nocutil használata
Csomók lágyék hajlatban