Immunrendszer erősítése

Van egy 2 éves kisfiam. Augusztustól Bölcsődébe jár.Októbertől folyamatosan beteg.2X volt hörgőgyulladása, 1X arcüreggyulladása, Decemberben felszúrták a fülét, és folyamatosan folyik az orra.Szinte Antibiotikumon él, mert amikor abbahagyja a szedését, megint beteg.Broncho-Waxomot is szed (30napig szedte, most 30 nap szüneteltetés, és utána 10naponként szedi majd megint) , de ennek ellenére is állandó jelleggel folyik az orra. Az IgG-je 5, 33. Allergia tesztet nem csináltak nála. Mit tegyek? Hova vigyem? Előre is köszönöm! Üdvözlettel: Paluch Mónika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Felszeghy Enikő válasza immunerősítés témában

Kedves KÉrdező!

A tünetei nagy valószínűséggel nem immunhiánnyal függnek össze, egyszerűen a "szokáksos" közösségi megbetegedések.Kvizsgálás immunológiai rendelésen lehetséges, de allergiatesztnek nincs ilyen életkorban még értelme, ezért nem szoktuk javasolni. Amit ki lehetne még próbálni, echináceát adni neki, amit a Béres és a Jus Narin termékekben is meg lehet találni.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2011. február 01., 08:41; Megválaszolva: 2011. február 02., 09:16
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Rövid,visszatérő fejfájás 2.
Nocutil használata
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?