Emésztőrendszeri probléma

Tisztelt gasztroentrológus szakorvos! Én 10 éves testvéremmel kapcsolatban szeretnék kérdezni. 20 kg és nem nagyon hízik amikor hízik is egy kicsit az nemsokára megint le is megy. Mi lehet az oka már ki lett vizsgálva semmit nem találtak nála. De aggasztó mert így később nem lesz ereje sőt már most sincs nagyon mert nem akar soha tornázni az iskolába. Ön mit javasolna hova lehetne még fordulni a gasztroentrológián kívül mert egyszerűen ebbe így nem akarunk beletörődni. Szedi a Mezym tablettát aztán Nutridrinket is iszik. És ezek sem segítenek semmit. Előre is köszönöm válaszát. Noémi.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza soványság témában

Kedves Kérdező!

Gasztroenterológiai kivizsgálás történt? Egyéb vizsgálatok? Ha még nem volt vizsgálat, akkor először a házi gyermekorvost kell felkeresni, rutin fizikális vizsgálat és laborvizsgálatok elvégzése miatt, ennek eredményétől függően lehet továbblépni. Javaslom a Lactiv Acute elkezdését!

Kérdés: 2011. január 26., 15:30; Megválaszolva: 2011. január 27., 11:08
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek