Homeopatia megint

Tisztelt Dr.Sebö Zsuzsanna! Mar irtam önnek, a 2es fel eves kislanyomnak ajanlott homeopatias keszitmenyt, es kerte, hogy reszletesebben irjak a nathajarol.Ritkan beteg es olyankor nincs laza es köhögni sem szokott, bar most köhögött. Amiket hasznalok: Hustensaft, eucaliptuszos balzsam, Eucasol spray, es a zöld orrvaladekra meg orrszivo-porszivo.Ezektöl könnyebb a babamnak, de sokaig tart a gyogyulas.Cebion multit es D-vitamint is kap. Most hasmenessel küzdött (kaptunk ra gyogyszert) , ez a visszaterö problemank, ami nem tudom, hogy mitöl van, mar gondoltam, hogy a Hohesctöl lehet, mert mast nem iszik meg, ja meg a baba tejet (este) .Szinte semmit sem eszik, hust meg egyaltalan nem (kiveve a virsli) .Valami etvagy növelö is jo lenne.Joghorton es pudingon eszik, neha alma, banan, fött teszta, leves, sültkrumpli, tojas es ennyi.Semmi mast, hiaba probalom.Kerem, segitsen ebben is.Valaszat köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Sebő Zsuzsanna válasza homeopathia témában

Első és legfontosabb, hogy az eucaliptuszos és mentolos balzsamok a homeopátiás készítményeket közömbösítik.

A jelenlegi náthájára próbálja meg a Hepar sulfur nevű készítményt C 12, vagy CH 15 potenciában, naponta egyszer 3 golyót.

Az elhúzódó nátha, a visszatérő hasmenések, a rossz étvágy homeopátiás alkati kezelést igényel, ami a kislány testi, lelki tulajdonságainak felmérésén kívül a családi előzményeket, a születés körülményeit és sok egyéb tényezőt figyelembe vételével állapítható meg.Ehhez be kell jelentkeznie homeopátiás rendelésre.

Dr. Sebő Zsuzsanna
Kérdés: 2011. január 13., 09:35; Megválaszolva: 2011. január 15., 13:38
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek