• Homeopatia megint

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Sebö Zsuzsanna! Mar irtam önnek, a 2es fel eves kislanyomnak ajanlott homeopatias keszitmenyt,es kerte,hogy reszletesebben irjak a nathajarol.Ritkan beteg es olyankor nincs laza es köhögni sem szokott,bar most köhögött.Amiket hasznalok:Hustensaft,eucaliptuszos balzsam,Eucasol spray,es a zöld orrvaladekra meg orrszivo-porszivo.Ezektöl könnyebb a babamnak,de sokaig tart a gyogyulas.Cebion multit es D-vitamint is kap.Most hasmenessel küzdött(kaptunk ra gyogyszert),ez a visszaterö problemank,ami nem tudom,hogy mitöl van,mar gondoltam,hogy a Hohesctöl lehet,mert mast nem iszik meg,ja meg a baba tejet(este).Szinte semmit sem eszik,hust meg egyaltalan nem(kiveve a virsli).Valami etvagy növelö is jo lenne.Joghorton es pudingon eszik,neha alma,banan,fött teszta,leves,sültkrumpli,tojas es ennyi.Semmi mast,hiaba probalom.Kerem,segitsen ebben is.Valaszat köszönöm

        Dr. Sebő Zsuzsanna válasza a homeopathia témában

        Első és legfontosabb, hogy az eucaliptuszos és mentolos balzsamok a homeopátiás készítményeket közömbösítik. A jelenlegi náthájára próbálja meg a Hepar sulfur nevű készítményt C 12, vagy CH 15 potenciában, naponta egyszer 3 golyót. Az elhúzódó nátha, a visszatérő hasmenések, a rossz étvágy homeopátiás alkati kezelést igényel, ami a kislány testi, lelki tulajdonságainak felmérésén kívül a családi előzményeket, a születés körülményeit és sok egyéb tényezőt figyelembe vételével állapítható meg.Ehhez be kell jelentkeznie homeopátiás rendelésre.


        Dr. Sebő Zsuzsanna
        archív adatlap, a WEBBeteg szolgáltatása homeopátia témában megszűnt Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Sebő Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 13., 09:35; Megválaszolva: 2011. január 15., 13:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés