• Éjszakai bepisilés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Elöször is megszeretném köszönni önnek az eddigi válaszait. Azt szeretném megkérdezni, hogy az én pici lányom májusba lesz 5 éves éjszaka és nappal is bepisil olvastam erröl már a cikkeket és abban az állt hogy ne keltsük fel éjszaka, és ne pelenkázzuk be.Én még mindig pelenkázom, mert volt egy idöszak mikor nem pelusosztam és éjszaka 4-5 alkalommal pisilt be, kapott egy vesemedence gyulladást is ami 41.2 lázzal elég komoly volt. Az orvos aszt mondta agyam rá vissza a pelust. Azota sem tudtunk megszabadulni a pelustol mert rendszeresen gennyt találnak a vizeletébe 1-olykor 2 keresztes is.Igy nem tudom hogy hagyuk el a pelust és tegyem ki a gyakori gyuladásoknak és megfázásoknak, vagy adjam neki a pelust addig még nem lesz 5 éves és ki nem vizsgálják. Köszönettel jeszika

        WEBBeteg szakértő válasza a bepisilés témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet kapni olyan alarm lepedőt, ami jelzi, ha a kicsi bepisil éjszaka illetve talán már a bepisilés elején riaszt. Nekem ez jutott eszembe, mint megoldás, mert akkor nem is fázik fel és talán tudatosul is benne egy kicsit ilyenkor a bepisilés ténye.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-14 14:02:27; Megválaszolva: 2010. február 14., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: