Lactive Acute

Tisztelt Dr.nő!

Szeretném megkérdezni, hogy a Lactive Acute-t kisgyermeknek is lehet-e adni (3 éves) , hasonlóan a Normaflore-hoz? Ha igen, akkor milyen mennyiségben: az egész ampullát (napi 1-et, amíg szükséges) , vagy osztani kell a tartalmát?

Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Lactive témában

Kedves Kérdező!

Igen 3 éves kortól adható, napi 1x reggeli előtt éhgyomorra érdemes adni.

 Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász

Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. július 25., 22:15; Megválaszolva: 2009. július 25., 22:15
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek