Csuklás

Tisztelt Doktor!

Van egy 21 hónapos kislányom, aki elég sokszor csuklik (napont többször) , függetlenül evéstől, ivástól. A kérdésem ezzel kapcsolatos lenne, hogy mi lehet ennek az oka, mert rémísztgetnek (nem orvosok, hanem "kedves" ismerősök) szívrendellenességgel, vagy további rendellenességgel.Semmi más problémánk nincs szerencsére, nagyon aktív és nem beteges a kislány.

Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza csuklás témában

Kedves Kérdező!

A csuklás gyakori jelenség kisbabáknál, a vegetatív idegrendszer éretlenségének a tünete, aggódni ilyen esetben nem kell. Ellenben ha azt észlelné, hogy túl sokat csuklik a kicsi és ezek gyakorisága fokozódik, akkor valóban érdemes orvoshoz fordulni.Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász

Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. június 23., 20:43; Megválaszolva: 2009. június 23., 20:43
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek