Ételallergia

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Kislányom 8 éves. Születése óta allergiás(tej, tojás, mogyoró, pollenek stb) . Eddig pulmonológiára jártunk, de most közölték, hogy tovább nem foglalkoznak vele. Ajánlották, hogy keressünk más orvost. Gasztroenteorológiát javasolták, innen viszont elutasítást kapunk, mert nem oda tartozik. A kérdésem az lenne, hogy milyen szakorvost keressek? Mivel még az idő is sürget, mert a tartós betegségére vonatkozó igazolás hamarosan lejár (amit az iskolában el sem fogadtak, így nem kapjuk meg az ingyenes tankönyveket) mit tegyek? Ahol pedig esetleg szóba állnának velem, ott szeptember előtt nincs időpont, így pedig a Gyes és az emelt összegű családi pótlék is megszakad.

Köszönettel várom válaszát

        Rebeka

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza ételallergia témában

Kedves Rebeka!

Az a kérdésem, hogy mi az alapbetegsége a kislányának. Mert ha asztmás, akkor pulmonológushoz kell fordulni, ha kiütéses az ételtől és megy a hasa stb. akkor gasztroenterológushoz kell fordulniuk stb. Tehát szükség lenne a diagnózisra illetve arra, hogy mik a kislány tünetei.Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász

Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. június 19., 09:40; Megválaszolva: 2009. június 19., 09:40
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Rövid,visszatérő fejfájás 2.
Nocutil használata
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?