• Tisztelt dr nő/ úr!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        van egy 13 éves lányom. a probléma az hogy nagyon gyakran rosszullétek jönnek rá.szédül, hirtelen leizzad, rossz lessz a gyomra. Még nem menstruál.

        nem rég el is ájult és nem emlékezett semmire. A vérvétel eredmény nem mutatott semmi kiugró értéket.Lehet, hogy az iskolában rá nehezedő stressz okozza? Vagy a menzesz előjele lehet? nagyon aggódom! Várom válaszát.Köszönöm!

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a ájulás témában

        Kedves Kérdező!

        Kislánya panaszait számos dolog okozhatja. Lehet a panaszok hátterében az, hogy például keveset eszik, lemegy a vércukorszintje, lehet az, hogy sokat álldogál és lemegy a vérnyomása, lehet a kimerültség, stressz is a háttérben, mindenesetre én javasolnék egy vérképen túlmutató részletesebb kivizsgálást is (kardiológia, ideggyógyászat stb.).

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász


        Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-29 08:57:48; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos