• Orrfolyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő/Úr!

        Kislányom két hete kapta meg a 15 hónapos oltást, de előtte kicsit folyt az orra. Azóta ez nem múlt el. Porszívózom, használok tengervízes orrsprayt is. Az orrából nem sűrű, de zöldes jön. Ez összefügg az oltással?

        Éjszaka szépen alszik, kap levegőt. Inkább napközben kell porszívóznom az orrát.

        Válaszát előre is köszönöm!

        Tisztelettel:Kné Kata

        WEBBeteg szakértő válasza a orrfolyás témában

        Kedves Kérdező!

        Az orrfolyás nem függ össze az oltással, hiszen ahogy írta már az oltás beadása előtt is folyt a kicsi orra. Ugyanakkor a 15 hónapos oltás után ha jelentkeznek tünetek azok nem közvetlenül az oltás után lépnek fel, hanem 7-10 nap múlva és az orrfolyás pedig nem tartozik az oltás utáni lehetséges tünetek közé.

         

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász


        Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-11 21:08:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 11:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!