• Hólyagoshimlő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorno!

        Azt szeretnem megkerdezni, hogy a holyagoshimlo meddig fertozo. Ugy ertem az elso holyag megjelenesetol szamitva mennyi ideig fertozo masokra nezve?

        Elore is koszonom valaszat.

        Tisztelettel! Betti

        WEBBeteg szakértő válasza a bárányhimlő témában

        Tisztelt Betti!

        A bárányhimlő addig számít fertőzőnek, amíg be nem varrasodnak a hólyagok, ez kb. 1-1, 5 héttel az első hólyag megjelenése után következik be.

         

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász


        Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-09 17:36:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: