• Csókbetegségem van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr/nő!

        http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/betegsegek_es_balesetek/440/csokbetegseg oldalon olvastam róla.életemben nem hallotam róla.15éves vagyok.2 napja 39 fokos lázam van torok fej fájás, hidegrázás, rosszulét legyengült állapotban vagyok.az orvosom nem mondot semmit felirt egy gyogyszert és ennyi(az orvosom miatt halt meg egy kislány mert rosszul diagnosztizálta még ano 10 évvel ezelött.szoval nem egy jo orvos.nah hagyjuk)szoval mi lehet a bajom? lehet csókbetegség vagy vlmi más? köszönöm szíves válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a magas láz témában

        Kedves Kérdező!

        Látatlanban nem lehet diagnosztizálni. A csókbetegség vagy más néven mononucleosis valóban járhat magas lázzal, de nyirokcsomó duzzanat és általában máj-, lép megnagyobbodás is kíséri. Általában levert az illető, fáradt stb. Azt javaslom ha van rá lehetőséged keress olyan háziorvost akiben megbízol, de mindenképpen meg kell ahhoz vizsgálani illetve laborvizsgálatok is szükségessé válhatnak, hogy a betegséged oka kiderüljön. Egy egyszerű vírusfertőzés vagy bakteriális fertőzés és számos más dolog is okozhat magas lázat.

         

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász


        Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-09 22:35:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 14:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: