Ártalmas?

Tisztelt Dr úr/nő! 6 éves kisfiamnak a nyakán (hátulról a jobb oldalon a füle mögötti nyaki részen) van egy borsó nagyságu görcs. Már régebben is ott volt neki csak mintha kisebb lett volna. Ha forditja a nyakát szabad szemmel is jol látható, nem fájtatja.Kérdésem az lenne hogy mennyire ártalmas (veszélyes) ez és hová forduljunk vele? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza nyaki csomók témában

Kedves Aggódó Anyuka!

Nehéz vizsgálat nélkül a leírt elváltozás veszélyességét megítélni. Legjobb, ha gyermek fül-orr-gégészeti szakrendelésen megmutatják szakorvosnak. A megjelenéshez beutaló nem szükséges.

Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna

Kérdés: 2009. május 10., 22:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 06:33
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Rövid,visszatérő fejfájás 2.
Nocutil használata
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?