• Endokrin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.nő/úr!

         

        gyermekem 14 éves  hirsutismusa van és a melle se nő neki. és menzesze se volt jó  /pecsételő vérzés/ .1 éve járunk endokinra.ahol elöbb meg kellett várni hogy vérzése rendbe jöjjön, ami márciusra sikerült. a doktornő diane 35 gyógyszert akar felirni, de most meg a súlyát kell lefogysztani/ 175 cm magas 90 kg/.

        érdeklődni szeretnék hogy diane 35.től melle meg fog e nőni és nem e szörösödik tovább?

        köszönöm válaszát

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrösödés témában

        Kedves kérdező!

        Mivel nem tudom milyen vizsgálatok történtek és milyen eredménnyel, erre a kérdésre nem tudok korrekt választ adni. Nagyon sok esetben a vizsgálatokból a petefészkek kóros működése derül ki amit a túlsúly okoz, ezért kellene a testsúlyt csökkenteni.
        A Diane 35 tabletta olyan fogamzásgátló tabletta, amelyben férfi hormon ellenes hatóanyag is található.

         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 12:11:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: