• Mitől fájhat olyan sűrűn?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        kisfiamnak elég sűrűn fáj a hasa voltunk már a háziorvosunknál ezzel a problémával de mindig a féreghajtót irjafel de a székletmintája mindígjó nincsnála bélféreg tejtermék fogyasztás után 3-5 nap elteltével mindíg jobban fáj a kisfiúnak (6éves)a hasa arra gyanakszunk a férjemmel hogy tejcukor érzékeny de a gyermekorvosunk azt állitja hogy nincs ilyen hogy 3-5 napután jelentkezik mi lehet a probléma kérem segísen válaszát előre is köszönöm SÜRGŐSLENNE

        WEBBeteg szakértő válasza a hasfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A krónikus, visszatérő hasfájásnak számos oka lenne. Részletes kivizsgálást javasolnék. Érdemes lenne gasztroenterológus szakorvost felkeresni. A háttérben lehet pl. lisztérzékenység, bármi lehet a kicsi hasában, ami miatt fájhat a hasa. Éppen ezért például fontos lenne egy hasi ultrahang vizsgálat, de még számos más vizsgálat is. Mindenképpen javaslom, hogy keressenek fel egy gasztroenterológus szakembert vagy a helyi kórház vagy klinika ambulanciáját, nem mindenhova kell beutaló.

         

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász


        Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 21:24:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.