• Candida

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        16 hónapos gyermekemnél 6 hónapja candidabetegséget áll. meg, egy hosszu lefolyásu hasmenéses betegség után.Betartjuk  az étkezési szabályokat, Protexin Restore-t kap, de nem akar helyrejönni.Vettünk fagyasztott anyatejet annak reményében, hogy az majd helyrehozza. A panaszok csökkentek, a kérdésem az lenne, meddig célszerü adni az anyatejet? napi fél litert iszik meg..kb egy hónapja kapja.

        Köszönöm,

        P.Renáta

        WEBBeteg szakértő válasza a Candida témában

        Tisztelt Kérdező!

        Gondolom a tejet anyatejgyűjtő állomásról hozzák. Javaslom, hogy 1 éves koráig ha megtehetik adják a babának, de a teljes gyógyulás után 2 hónapig javaslom az adását.

         

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász


        Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 14:57:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: