Bölcsőhalál

Tisztelt doktornő/úr! 10 napos kisbabám légzésfigyelő készülékkel alszik. A gond az hogy a gép napi 2-3-szor bejelez hogy a baba nem vesz levegőt.Ilyenkor felkapom és valóban épp hogy piheg.De nem lila vagy vörös a bőre.Felkapom és felébred utána egyből visszaalszik. A gépet nem zavarja semmi. Azt szeretném tudni fennáll-e a bölcsőhalál? Hogyan lehet megakadályozni? Nagyon aggódom.Kihez forduljak? Háziorvos tud segíteni? Köszönöm.Ildikó.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza bölcsőhalál témában

Tisztelt Kérdező!

A legtöbb esetben az a probléma, hogy a gép túl érzékenyen van beállítva és akkor is jelez, amikor még nem kellene. Azt tanácsolom vigye el a gép tájékoztató leírását a gyermekorvosukhoz és kérje a segítségét a gép beállításában. Szükség esetén ha nem boldogulnak több helyen vannak olyan alváscentrumok, ahol tudnak segíteni (pl. Debrecenben a Gyermekklinikán) .

Tisztelettel:

Dr. Balogh Andrea gyermekgyógyász

Kérdés: 2008. december 15., 22:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 09:19
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek