• Étvágytalan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! Kisfiam két éves és eddig nagyon jol és változatosan evett,azonban miután átesett egy kis megfázáson (kb.3 hete)nem hajlandó főtt ételt elfogadni csak sült burgonyát és kekszeket ,rágcsálnivalókat eszik meg!Bár ha kérdezem azt mondja kéri de ha meglátja szinte undorodik tőle!Kérem adjon valami tanácsot!ui:Béres cseppet és B6-ot is kapja Köszönettel:Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a vírusfertőzés témában

        Kedves Éva!

        Nagyon jól tette, hogy vitaminokat adott a kicsinek. Esetleg még Normaflore-ral vagy Lactiv-val egészítse ki a terápiát. Sokszor egy-egy fertőzés kapcsán a bél normál flórája is sérül és ez sajnos a kicsik étvágyán is meglátszik. Teljesen ízetlen, színtelen készítmény így könnyen beadható bármiben. 2x1 ampullát nyugodtan adhat. Még a Multitabs Immuno Kiddel vannak jó tapasztalataim, de az csak 4 éves kortól adható. Amit még tudok javasolni, hogy főzze a kedvenc ételeit, bár gondolom már ezt megtette.

        Tisztelettel: 

         Dr. Balogh Andrea  gyermekgyógyász

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-09 21:21:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 14:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés