• A Kisfiam miatt írok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Jan.8.-an töltötte az 1 évet.Nem mutogat,de rànéz a dolgokra amiket mondok.Tapsol.Régebben integetett,mostanàban nem.A labdához odamegy,elgurítja ha kérem.Kukucsol.Ha eldugok vmit előtte megkeresi.Testvérérének/férjemnek örül ha hazajönnek.Bújós kisfiú,hangosan kacagva játszik.Szemkontaktust felvesz.Viszont ha örül,főleg Nekem vagy a szeretetét mutatja ki,a szemét összeszorítja és a kezével törzse mellett markolászik.Normális ez?Nagyon megijedtem,h.ezek autisztikus jelek.

        Dr. Balogh Andrea válasza a szokatlan viselkedés témában

        Tisztelt Kérdező! Nem vagyok gyermekpszichiáter, de mindaz amit leír arra utal, hogy kisfia egy aranyos, játékos kisgyermek. Egy ilyen mozzanat alapján amit leírt, nem tudom megítélni, hogy gyermeke viselkedése mennyire autisztikus. Amiket nagyobbrészt írt azok alapján kisfia teljesen egészséges, korának megfelelően viselkedő, kedves kisfiú, de így látatlanban és mély gyermekpszichiátriai tapasztalat hiányában nem tudok biztosat írni. Azt tanácsolom kérdezzék meg védőnőjük, gyermekorvosuk véleményét és ha ők úgy ítélik, akkor keressenek meg egy gyermekpszichiátert. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2020. január 17., 13:09; Megválaszolva: 2020. január 17., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.