• Kiütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv. Kislànyomon pàr napja megjelent néhàny piros pont,amik vàltoznak,mert a képen màr halvàny rózsaszín közepe sàrgàs,és nagyobb. Egyre több lesz. Mitől lehet?

        Dr. Balogh Andrea válasza a kiütés témában

        Tisztelt Kérdező! A kiütések sok mindentől lehetnek: melegkiütés, allergia, csípés stb. Mutassák meg háziorvosuknak, látatlanban nem lehet eldönteni. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2019. június 22., 19:19; Megválaszolva: 2019. június 25., 12:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Gyógyulás után…
        Amikor beteg a gyermekünk, fontos, hogy a meseolvasás se kerüljön háttérbe.
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?
        Tiszta orrok, nyugodt napok