• Bronhovaxom

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves doktornő! Kisfiam 3 évesen kezdte az óvodát.Szeptember-október-novemberben kapott bronhovaxom immunerősítőt.Viszonylag nem volt beteg néhány kisebb náthát leszámítva.Karácsonykor megbetegedett az ügyeleten a doktornő skarlátnak diagnosztizált, de pettyek egyáltalán nem voltak rajta.14 napra kapott aktil duót. Aztán 1 hét óvoda után mandullagyuladása lett, ekkor sumamedet kapott. Háziorvos szerint februártól megismételhetnénk a bronhovaxom kúrát. Az lenne a kérdésem, hogy adható-e mégegyszer a bronhovaxom? Nem terheli- e meg vele a szervezetét? Nincs-e káros következménye? Attól tartok, hogy nem fog tudni a szervezete enélkül védekezni. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Balogh Andrea válasza a bronchovaxom témában

        Kedves Kérdező! Nem lehet semmi baj ha kap egy ismételt kúrát a Broncho-Vaxomból. Nyugodtan kaphatja. Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 19., 22:45; Megválaszolva: 2019. január 24., 14:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: