• Helyes fejlődés?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktorúr-nő. Érdeklődni szeretnék hogy a kisfiam fejlődése megfelelő-e.. 9, 5 hónapos, és még nem mászik(csak a kádban, vízben), viszont feláll és kapaszkodva lépeget, szépen fel is tud ülni, viszont ha ül és így kinyújtja a lábat akkor a háta begörnyed, ha összehúzza a lábát akkor a hátát is kihúzza..? ez normális? Valahol azt olvastam ez nem egészséges.. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Balogh Andrea válasza a csecsemő fejlődése témában

        Kedves Kérdező! Ez valóban nem jó így. Keressenek fel egy gyermekneurológia szakrendelést - ez beutaló köteles- itt speciális tornát fognak javasolni kisfiának. Mihamarabb menjenek el, hogy a tornát minél hamarabb el tudja kezdeni. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 11., 12:38; Megválaszolva: 2019. január 16., 18:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: