• Mit lehet a baja 2 hónapos kisfiamnak?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Szakértő! Mitől lehet az hogy a 2 hónapos kisfiam egyik napról a másikra a szokott 100-130 ml/etetés adagja 40-60 mlre csökkent? Amikor jön az etetés idő eszik 60 ml és utána löki el magát a cumisüvegtől. Pár per múlva újra próbáltam etetni, eszik pár kortyot és kezdi elölről az egészet. De viszont hetente 14-20 dk hízik. Meg azt nem tudom mitől lehet az, hogy amikor alszik vagy ébren van is egyik pillanatról a másikra elkezd úgy sírni hogy vigasztalni igen nehéz és úgy sír hogy leizzad? Előzményekben még annyi hogy már 1 honapja küzdünk náthával, és voltunk Fül orr gégészeten, ott orr váladékot vettek ami Staphylococcust mutatott ki. Eddig csak Nasivin orr cseppeket meg tengervizes orrspray használtunk. Várom mielőbbi válaszát.

        Dr. Balogh Andrea válasza a csecsemő etetés témában

        Kedves Kérdező! A kevesebb ételfogyasztás hátterében lehet az, hogy a fogzás elindult, de lehet egy fertőzés jelenléte is, ezért azt javaslom keressék fel gyermekorvosukat ez ügyben. A heti 14-20 dkg hízás jó, de a 40-60 ml evés kevés, ez hosszú távon biztosan nem fog ilyen szép súlyemelkedést eredményezni. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekgyógyász

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 03., 20:40; Megválaszolva: 2018. december 14., 18:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: