alultápálált

Kedves doktornő! 3 hónapos iker babáink vannak. kislányunk/kisfiunk súlyai a következőek: 1.) születési 2280g/2480g 2.) 1 hónaposan 3710g/2960g 3.) 2 hónaposan 4650g/3500g 4.) 3 hónaposan 5330g/3910g Ez ideáig csak anyatejes táplálás volt. A kislányunk esetén a növekedés ütem elmarad a kisfiunkétól. Kérdésem az, hogy ez normális-e Köszönettel: Sándor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza súlygyarapodás témában

Tisztelt kérdező!

A két petéjű babák csak annyira hasonlítanak egymásra, mint az eltérő időben született testvérek, nem lesz egyforma a fejlődésük. Gyermekorvosuk gondolom követi a babákat. Jelenleg nem látok nagyobb gondot.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2018. április 13., 14:58; Megválaszolva: 2018. április 25., 21:46
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Mi állhat a háttérben?
Tisztelt Doktor úr! Négy hónapos kisfiam miatt fordulok önhöz. Kicsivel több, mint három hónapja megy már nálunk a cirkusz, kezdek testileg-...
Vashiány miatti nem hízás?
Tisztelt Dr.Nő/Úr! A kislányunk most 8 hónapos és még mindig csak 6 kg, magassága 70 cm.Nagyon lassan hízik. A hízása akkor esett vissza, amikor...
További vizsgálatok?
Rövid,visszatérő fejfájás 2.
Nocutil használata