• Folyadékbevitel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép Napot A 4 éves kislányom most esett túl egy hányásos víruson ez lecsengett egy nap alatt.Doktornénik a probiotikum a B6 ampulla(fél) és a daedalonetta kúp(egész)adását javasolta! Így is tettem de kiderült sok volt neki az egy kúp aluszékony lett, sok víz adásával próbáltam kitisztítani a szervezetéből estére minden okés lett elmúlt a kábaság. Ma már ezzel nincs probléma talán picit túl aktív is de nem akar inni pár korty vizet ivott még ma és nem tudom rá venni, hogy igyon...se teát se vizet Félek ki ne száradjon. Mi lehet az oka?

        Dr. Balogh Andrea válasza a folyadékpótlás témában

        Kedves Kérdező! Talán a hányástól való félelem illetve a bélflóra felborulása lehet az oka. Érdemes Enterolt adni a kicsinek 2x1-et naponta az segíthet. Ha nem alakul forduljanak orvoshoz. Tisztelettel:Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Dr. Balogh Andrea
        gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Balogh Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2016. december 14., 14:17; Megválaszolva: 2016. december 26., 21:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: