• Folyadékbevitel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép Napot A 4 éves kislányom most esett túl egy hányásos víruson ez lecsengett egy nap alatt.Doktornénik a probiotikum a B6 ampulla(fél) és a daedalonetta kúp(egész)adását javasolta!Így is tettem de kiderült sok volt neki az egy kúp aluszékony lett,sok víz adásával próbáltam kitisztítani a szervezetéből estére minden okés lett elmúlt a kábaság.Ma már ezzel nincs probléma talán picit túl aktív is de nem akar inni pár korty vizet ivott még ma és nem tudom rá venni, hogy igyon...se teát se vizet Félek ki ne száradjon.Mi lehet az oka?

        Dr. Balogh Andrea válasza a folyadékpótlás témában

        Kedves Kérdező! Talán a hányástól való félelem illetve a bélflóra felborulása lehet az oka. Érdemes Enterolt adni a kicsinek 2x1-et naponta az segíthet. Ha nem alakul forduljanak orvoshoz. Tisztelettel:Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2016. december 14., 14:17; Megválaszolva: 2016. december 26., 21:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktor! A párom kislánya 2 és fél éves. Koraszülöttként 13 hetesen, 41 cm és 1460 grammosan jött a világra. Rengeteg vizsgálaton volt már, de az orvosok nem mondtak semmi konkrétat. Korábban az állandó hányás volt jellemző....
        Tisztelt Szakértő! Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy a 2 éves kisfiúnkkal vérvételen voltunk, nincs semmi baja, csak kíváncsiak voltunk hogy minden rendben van-e. Megérkezett a lelet és az alkalikus foszfatáz 433U/L lett. Erről szeretnèk...
        Üdvözlöm Kislanyom egy ideje fájlalja a lábfejét. 3 éves múlt. Múlt héten beteg volt torokgyulladás amire antibiotikumot is szedett. Ma voltunk vérvételen a lábfájás miatt. Az eredménynél a limfocita abszolult majdnem a duplája a jó...
        Üdvözlöm.Szeretném a véleményét kérni , kisfiam nyaki nyirokcsomójával kapcsolatban. 1 éves kora óta van jelen amit akkor meg is mutattam a háziorvosnak , nem igazán foglalkozott vele megnyugtatott hogy semmi komoly. De azóta már 4 év eltelt...
        Kedves doktornő! Kisfiam 3 évesen kezdte az óvodát.Szeptember-október-novemberben kapott bronhovaxom immunerősítőt .Viszonylag nem volt beteg néhány kisebb náthát leszámítva.Karácsonykor megbetegedett az ügyeleten a doktornő skarlátnak...
        Tisztelt Doktorúr-nő. Érdeklődni szeretnék hogy a kisfiam fejlődése megfelelő-e.. 9,5 hónapos, és még nem mászik(csak a kádban, vízben), viszont feláll és kapaszkodva lépeget, szépen fel is tud ülni, viszont ha ül és így kinyújtja a...
        Kisbabám 13,5 honaposan tette meg az elso lépéseit. Azóta is dülöngélve jár (most 15 hónapos múlt). Normális ez vagy mi lehet a baj? Hova vigyem? Nagyon köszönöm a választ előre is!
        Jónapot Kívánok! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy kislányom, december 17-én született, anya tejem nagyon kevés van, vizes állagú fehér színű, ezért Beba tápszert fogyaszt igy szoptatás hozzá táplálásál szoptatás után, Mióta...
        Tisztelt Dr. Nő/Úr! Adott egy másfèl èves, jókedvű, életrevaló kisfiú! 6-7 hónapja nincs neki szilárd széklete! Híg, nyúlós, nyálkás és sok! (Nincs pelus amelyikben elférne) A doktornőnk szerint a fogzástól van! Szerintem nem! A...
        Tisztelt Doktornő! 7 hónapos kislányom 5 napja elkezdett furcsa dolgot csinálni. Kitártja a száját a kezét és mintha erőlködne szinte bele remeg mintha nagyon akarna valamit azt vettem észre, hogy mikor fáradt többet csinálja. Voltunk...