Folyadékbevitel

Szép Napot A 4 éves kislányom most esett túl egy hányásos víruson ez lecsengett egy nap alatt.Doktornénik a probiotikum a B6 ampulla (fél) és a daedalonetta kúp (egész) adását javasolta! Így is tettem de kiderült sok volt neki az egy kúp aluszékony lett, sok víz adásával próbáltam kitisztítani a szervezetéből estére minden okés lett elmúlt a kábaság. Ma már ezzel nincs probléma talán picit túl aktív is de nem akar inni pár korty vizet ivott még ma és nem tudom rá venni, hogy igyon...se teát se vizet Félek ki ne száradjon. Mi lehet az oka?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza folyadékpótlás témában

Kedves Kérdező!

Talán a hányástól való félelem illetve a bélflóra felborulása lehet az oka. Érdemes Enterolt adni a kicsinek 2x1-et naponta az segíthet. Ha nem alakul forduljanak orvoshoz.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2016. december 14., 14:17; Megválaszolva: 2016. december 26., 21:11
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Lágyéksérv gyerekkorban
Nurofen szirup fogzásra
További vizsgálatok?
Csecsemő D vitamin adagolás
Rövid,visszatérő fejfájás 2.