Egy aggodó Anyuka!

10 hós kislányom elesett a járokában és púp lett a homlokán, ilyen esetben mindenképp orvoshoz kell fordulni, vagy csak ha nyügösebb, vagy hányni fog, és a napok múltán ez a púp elszínezödhet vagy csak el fog tünni? Segítségüket elöre is köszönöm!

Dr. Balogh Andrea válasza fejsérülés témában

Kedves Kérdező!

A járóka belső felszíne általában puha nagy baj nem szokott lenni, de mivel púp lett rajta nem tudom hogy mibe üthette meg ennyire a fejét, szóval gondolom nagyobbat eshetett. A biztonság kedvéért én bevinném az ügyeletre.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2016. január 23., 14:45 ;Megválaszolva: 2016. január 24., 20:23
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
kisfiam sokat elesik
Tisztelt doktor nő! az lenne a kérdésem 42-évesen válaltunk babát most 15-honapos.egy honapja tanult meg menni azota sajnos 4-5ször hanyatt esett a...
Halánték sérülés
Tisztelt Hölgyem/Uram. A kisfiam (10hónapos) ma reggel nagyon megütöttem a jobboldalt a fejét eleset.Hangulata a szokásos nem aluszékony nem...
Fejsérülés után?
5 éves Fiam elesett.Beütötte a fejét törést nem láttak a rtgn.megfigyelésre kórházban volt enyhe agyrázkódása volt.tegnap hazajött ma pedig...
Gyereknek céklalé
VUR miatti visszatérő húgyuti...