Fitymaszukulet vagy sem?

Tisztelt doktor ur! a fiam marciusban lesz 3 eves, eddig sosem huzogattuk a bort a fitymajarol, most viszont elkezdtem aggodni, amikor lattam, hogy egy pici lyukon pipil csak, es ha fel akarom huzni a boret, egyszeruen nem akar jonni, nem eroltettem. Kerdesem az, hogy erdemes ezert aggodni, vagy inkabb varjuk meg, hogy magatol kialakuljon? Nagyon koszonjuk!

Dr. Papos István válasza penis témában

Javasolt a fürdések kapcsán mindig kissé hátrébbhúzni a bőrt a fájdalom határáig, amennyiben ez nem lehetséges, urológiai vizsgálat szükséges.

Kérdés: 2016. január 19., 10:06 ;Megválaszolva: 2016. január 19., 16:18
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Gyereknek céklalé
VUR miatti visszatérő húgyuti...
7 hónapos baba-remegés
Magas Immunglobulin A
Van e teendő?