calprotektin

Tisztelt Az lenne a kérdésem, hogy ha a kisfiam calprotektin értéke 568 lett, és a crp és többi vér eredmény jó, ez mire utal? Tudom, hogy gyulladás, de milyen jellegű? Most el kellett hagyjuk a szoptatást, pregomint kapott amitől még jobban fájt a hasa, répa, sütőtök krumpli, nyúl, oliva olaj a diétája, és állandóan nyögdös rossz kedve van, éjszaka is nyögdécsel húzgálja magát. Alvásnál erőssen izzad.Szeretnénk elkerülni a tükrözést hiszen olyan pici, de nem tudjuk ez az érték mire utal.Nagyon rég szenvedünk hasfájástól, tej tojás diétán vagyunk, de az utóbbi időben bármit próbáltam bevezetni görcsölt.Nem bīrja a rizst, zabot, borsöt, banánt, icát, almát, citrusokat.Nem tudom ilyen magas értékű gyulladáat egy sima diéta helyre hoz-e.14 hónapos a kisfiam Köszönettel egy kétségbe esett anyuka.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza calprotektin témában

Kedves Kérdező!

A calprotectin értéket gyulladásos bélbetegség kimutatására használják illetve a gyulladás mértékének, aktivitásának a meghatározására.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2015. december 10., 07:30; Megválaszolva: 2015. december 15., 21:18
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Lágyéksérv gyerekkorban
Nurofen szirup fogzásra
További vizsgálatok?
Csecsemő D vitamin adagolás
Rövid,visszatérő fejfájás 2.