hùgysav

Tisztelt doktor ùr/hölgy azzal a kérdéssel fordulok önökhöz hogy kisfiamnak a húgysav szintje elég magas.az első vérvételen 493 volt.akkor kaptunk rá gyògyszert amit azóta is szed a mirulitot.voltunk ismét vérvételen amin 382 volt a húgysav szintje és a gyulladása 40 nem tudom hogy elég e ez a gyògyszer minden nap egyet kell bevennie a lába ismét fájni kezdett és merevek az izmai a lábában sokszor fájtatja.nem tudom mit tehetnék még az étrendjére nagyon odafigyelek.kérem segitsen nekem válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza húgysav témában

Kedves Kérdező!

Nem tudom gyermekreumatológián voltak-e ha nem érdemes elmenni illetve a gyógyszert beállító orvost ismételten felkeresni.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2015. március 08., 21:54; Megválaszolva: 2015. március 10., 10:15
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Nurofen szirup fogzásra
További vizsgálatok?
Csecsemő D vitamin adagolás
Rövid,visszatérő fejfájás 2.
Nocutil használata